Advies

Wij helpen jullie graag op weg…

Als er een baby op komst is, dan heb je vaak behoefte aan een goed advies. Wat heb je nu echt nodig als goede basis voor je uitzet? Wij nemen onze eigen ervaring mee in het advies, maar wij maken ook gebruik van onze samenwerking met verloskundigenpraktijk Liberis Libenter en Maartje Kraamzorg. Ook gebruiken wij in ons advies de richtlijnen van veiligheid.nl.

Veel producten vragen om goede uitleg, welk materiaal is het beste voor welk seizoen en waar heb je het voor nodig. Aanstaande ouders hebben ook vaak veel vragen over veilig slapen. Wij leggen in de winkel graag uit hoe je het bedje veilig en mooi opmaakt. Ook vinden wij de behoefte van de aanstaande ouders erg belangrijk om een goed advies te kunnen geven. Daarom luisteren wij goed naar jouw wensen en zullen we samen tot een goede keuze komen.

Ons advies gaat nog een stuk verder dan alleen het adviseren van aankopen. Kom gerust met je vragen, we helpen je graag op weg.

Kadotips voor je familie, vrienden of collega

 

Een kadootje kopen kan soms best lastig zijn. Wat is de trend, welke merken willen ouders, welke maat heb je nodig, kortom een goed advies is hier vaak gewenst.

Wij weten goed wat aaanstaande ouders willen. Ook kunnen ouders bij ons een verlanglijstje achterlaten waardoor we precies weten wat men wil.

Kadotips voor (zakelijke) relaties

 

Je werknemer of je zakenrelatie krijgt een baby, dan wil je natuurlijk als werkgever of relatie met een mooi kadootje aankomen, groot of klein, wij helpen je graag.

Samen met jou stellen we een leuk pakketje samen, desgewenst in de (huis)stijl van je bedrijf.

Het is zelfs leuk om onze eigen kadobon cadeau te geven, wij zorgen altijd voor een feestelijke verpakking.

En wat als het niet goed is?

 

Dat is niet leuk, en we willen natuurlijk wel blije gezichten. Ruilen kan altijd binnen 30 dagen met kassabon. Wij geven dan een kadobon t.w.v. het aankoopbedrag.

Snel, makkelijk en probleemloos

De leukste spullen en de mooiste merken