Onze Blog

Hoewel ik zon en een hoge temperatuur heerlijk vind, kan ik enorm genieten van de herfst.

Op Instagram kom ik geweldige foto’s tegen van de prachtige herfstkleuren en niet te vergeten de vele paddestoelen.

Zo kwam ik ook een foto tegen van buurman Harrie, mooie grote paddestoelen, rood met witte stippen. Dat deed me denken aan Annie te Pas. Mijn ouders hebben al 46 jaar een interieur zaak en Annie te Pas was vroeger klant bij hen. In het dagelijks leven was zij kleuterjuffrouw.

Annie kwam vaak in de winkel toen ik een jaar of 3, 4 was. Ze leerde mij het liedje “Op een grote paddestoel”. Het duurde even maar uiteindelijk zong ik het uit volle borst mee…

Als ze belde dan vroeg ze altijd even naar mij en zong ik samen met haar over kabouter Spillebeen door de telefoon.

Later toen ik bij mijn ouders werkte ging Annie verhuizen en werkte ik mee aan het inrichten van de woning. Super leuk! Nog altijd wist ze dat we samen dat liedje zongen. Annie is inmiddels al overleden maar kabouter Spillebeen leeft nog steeds voort…

In de winkel heb ik mijn eigen (tuin) kabouter… gekregen van Lindy voor de opening van de nieuwe winkel vorig jaar. Dit omdat ik heel erg gek ben op tuinkabouters hahaha.

Bij het zien van de rode paddestoelen met witte stippen en de kabouter in de winkel moet ik toch even denken aan Annie te Pas met haar leuke liedje en aan kabouter Spillebeen…

 

Deel dit bericht: