Bezorg service

In Enschede en omstreken bezorgen en monteren wij GRATIS!

 

Geen zware dozen voor de deur. Geen frustratie bij het monteren. Geen rommel waar je mee zit, wij nemen alle legen dozen en ander verpakking mee. Je hoeft zelf niet te tillen. Het online kopen van meubelen lijkt vaak makkelijk en voordelig maar let op!

Vaak bestel je meubelen goedkoper dan in de winkel. Tenminste, dat denk je. Bij bestelling blijkt dat je nog transportkosten moet betalen en als je het wilt laten monteren dan zijn er nog eens extra kosten. Deze kosten kunnen oplopen tot wel 100 euro. Kosten die je bij ons niet hebt!

Ook zijn babykamer meubelen erg zwaar. Wanneer je deze alleen laat bezorgen zul je het zelf moeten tillen en uitpakken. Al deze dingen doen wij voor jullie!

En als we weg gaan staat de babykamer of box klaar en hoef je het zelf alleen nog maar in te richten!

Ook voor kleine bestellingen komen wij graag naar je toe. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden. Met feestdagen zoals, vader- en moederdag, sinterklaas, kerst, hebben wij een extra GRATIS bezorgservice dag, deze vermelden wij altijd op onze website en Facebook pagina.

Opmeten en installeren/stofferen

Het opmeten en het plaatsen van rail en installeren van raambekleding zit bij de prijs inbegrepen en omdat wij de consumentenprijzen aanhouden, zijn die kosten dus voor onze eigen rekening, GRATIS dus.

Voor het leggen van vloerbedekking hebben wij wel wat kosten.

Het stofferen van een trap met tapijt, het leggen van harde vloeren zoals laminaat en pvc is een vakwerk op zich en kunnen wij niet gratis uitvoeren. Wij rekenen hiervoor niet te veel arbeidsloon. Deze prijzen hangen af van de werkzaamheden en zullen wij in overleg met de klant berekenen.

Snel, makkelijk en probleemloos

De leukste spullen en de mooiste merken