Onze Blog

De Babyshower Glover douchehandschoen, ook super leuk voor papa’s!

Het douchen met baby’s wordt erg gestimuleerd. Maar het is ook best eng, zo’n glibberige baby… Veel ouders durven dan ook niet te douchen met hun kindje en dat is jammer want het is erg leuk en goed voor je baby en voor jou. Met de douchehandschoen, babyshower glove wordt het een stuk makkelijker en veiliger. Als de handschoen nat is, dan is hij stroef waardoor je meer grip op de babyhuid hebt en dus de kans op ongelukjes veel kleiner wordt. Dat maakt het douchen dus veel leuker! Omdat heel vaak de papa’s onder de douche gaan met de baby is dit ook een super leuk kadootje voor papa’s.

Naast het douchen kun je deze leuke handschoen ook gebruiken tijdens het badje want ook dan is je baby glibberig. En je kan met de douchehandschoen aan je hand ook leuk spelen… Is je kindje wat ouder dat kan hij het zelf gebruiken als washand.

De babyshower glove is er in 4  leuke dieren

 

De Tuby badcape met het pootje

Deze super leuke badcape heeft een verzwaring in het pootje waardoor de badcape mooi blijft hangen. Dat is erg handig want zo word je zelf niet nat bij het badderen. Ook is de tuby badcape erg handig wanneer je partner met jullie kindje onder de douche gaat, uiteraard met de douchehandschoen, dan kan de ander de baby gelijk opvangen in de badcape. De tuby badcape is erg handig maar ook heel leuk met de zachte oortjes aan het hoofdpuntje.

De badcape en de douchehandschoen zijn een ideale combinatie en erg leuk om kado te geven. De badcape heb je al voor € 29,95 en de douchehandschoen voor € 13,95 Omdat wij de combinatie zo mooie vinden hebben we er een setprijs van gemaakt. De badcape + handschoen heb je samen voor € 39,95

Deel dit bericht: