Onze Blog

Ja je leest het goed, wij doen de knuffels in de magnetron, daar hebben wij speciale knuffels voor. Warmies magnetronknuffels hebben een pittenzakje en kunnen in zijn geheel in de magnetron.

Een warmies magnetronknuffel is een super leuk kadootje voor geboortes, verjaardagen maar ook voor onder de kerstboom!

Ik heb ze zelf gevonden op de kerstmarkt in Köln en mijn dochter wilde er natuurlijk graag 1 hebben, het werd de liggende haas. Elke avond legde ze de haas in de magnetron, ze ging in bed liggen en stopte de warme haas achter haar pyjama truitje. En nu een paar jaar later, ze is 13, doet ze het nog steeds…

Buikkrampjes

Inmiddels verkoop ik ze zelf in de winkel, de originele Warmies. Ze zijn zo ontzettend leuk!  Maar wist je dat de knuffels ook voor baby’s heel erg geschikt zijn? Baby’s hebben vaak krampjes, deze kunnen we niet geheel verhelpen met een warme knuffel helaas, maar we kunnen het zeker verzachten. Als je krampjes hebt dan is warmte heel erg fijn en het vermindert de pijn. Als je dan zo’n leuk knuffeltje in de magnetron opwarmt en lekker op zijn buikje legt dan zal hij dat heerlijk vinden. Maar ook bij andere pijntjes is een lekkere warme knuffel een fijne troost.

Kruikje

Ik vind het zelf ook heerlijk om ’s avonds op de bank te zitten met zo’n lekkere warme knuffel. En ik weet dat heel veel kinderen dat ook doen. Hoe leuk is het om met je knuffelvriendje op de bank te zitten. Een magnetronknuffeltje is ook ideaal als kruikje in de kinderwagen of in de autostoel. Lekker hoor!

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten magnetronknuffels. De grote knuffels zijn te zwaar voor baby’s maar super leuk voor grotere kinderen en volwassenen. De mini’s zijn heel erg geschikt voor baby’s. Beide zijn er in verschillende dieren soorten.En er zijn ook kussentjes. Deze kun je dubbelvouwen en vastzetten met een klitterbandje. Zo kun je hem ook leuk ergens neer zetten.

We hebben veel verschillende dieren in de winkel. Het stokstaartje is mijn favoriet, hij doet me denken aan Timon uit The Lion King! Maar de schaapjes blijven ook super leuk en lief. Al deze leuke magnetronknuffels zijn bij ons verkrijgbaar. Het is één van de meest verkochte artikelen. Uiteraard zorgen wij voor een leuke feestelijke verpakking.

En namens Warmies en mijzelf…

Graag tot ziens in onze winkel

Met warme groet Corrine

Deel dit bericht: