Onze Blog

Sinterklaas zat te denken aan al die mooie geschenken die hij al had gekocht, en waar hij weken, maanden naar had gezocht. Van poppenhuizen tot garage’s en van koekblikken tot springtouwen, zoveel kadootjes en de pieten maar sjouwen. Voor de kleuters en oudere kids en hun ouders wist de Sint wel wat hij zoal moest kopen en was in zijn sas. Maar het waren  de verwachtingsvolle ouders en de kleine baby’s waar hij over aan het ijsberen was. Wat moet je kopen voor een baby of voor de aanstaande ouders dacht de Sint…

Toen ik dit las dacht ik, misschien kan ik een beetje helpen, dus vandaar een aantal ideeën

Warmies Magnetronknuffel

Een knuffel voor de koude dagen, vanuit de magnetron in de kinderwagen.En bij krampjes is het lekker als kruikje op het buikje… Lekker voor iedereen die van warmte houdt, een welkom vriendje voor jong en oud.

Babyshower Glove Douchehandschoen

Douchen met je baby vinden veel ouders erg fijn, maar de baby moest niet zo glibberig zijn! Speciaal voor ’t douchen is er een handschoen bedacht, als het nat is dan hij stroef en blijft lekker zacht. Vaak zijn het de papa’s die douchen met hun kind, en daarom bedacht de Sint. De douchehandschoen is voor beide ouders een geweldig idee, maar ik neem hem lekker voor de papa mee!

Trotse mama

Speciaal voor aanstaande mama’s wiens buik nog groeien gaat, heb ik voor de Sint een goede raad. Een mooie ketting die met de buik mee kan groeien, mooi glimmend met een belletje er in. Hiervan worden wij toch blij van zin? En als het goed is kan de baby het belletje in de wieg herkennen, zo kan de Sint mama met een mooi glimmend kado verwennen.

Van alles wat…

Zo hebben wij nog veel meer leuke spullen die je kado kunt geven, voor ouders maar ook voor het jonge leven. Een lekkere warme deken, wikkeldoek, of een zeepje om lekker te ruiken, er is altijd wel iets wat de kinderen of ouders kunnen gebruiken. Kom gerust even langs om te zien, of er iets voor je bij zit misschien. En als je dan een keuze maken kan, dan maak ik er een feestelijk kadootje van!

Dus Sinterklaas, op naar de gezelligste babywinkel van Enschede en uiteraard mogen de Pieten mee…

Liefs, Corrine

 

 

Deel dit bericht: