Onze Blog

Buiten schijnt het zonnetje, wat ziet het er prachtig uit! Maar schijn bedriegt want het is best fris.

Hoe lekker en gezond is het om nu lekker naar buiten te gaan met je kindje. Even een ommetje of wandelen naar je vriendin. Zelf vond ik dat erg fijn. Alleen al achter de kinderwagen lopen gaf me een gevoel van trots. Ik gebruikte een voetenzak in de autostoel en in de kinderwagen een laken en warm dekentje. De keuze die er nu is was er toen helaas nog niet…

De voetenzak ook voor in de box…

Een voetenzak is gemaakt voor de autostoel, er zitten gaten in voor de riemen. Maar de voetenzak kun je ook in de kinderwagen gebruiken. Wist je dat de voetenzak ook lekker in de box is? Als je de voetenzak in de box legt dan heeft je kindje een lekker warm nestje.

De wikkeldoeken zijn multi functioneel…

Wikkeldoeken worden ook steeds vaker gebruikt voor de autostoel. Dan zit er een gat in voor de riem of de wikkeldoek heeft ruimte voor de beentjes waardoor je de riem ertussen kunt laten lopen.De wikkeldoeken zijn vaak iets minder dik en ook heel erg fijn tijdens het geven van borstvoeding of flesje en na het badje.

Al deze verschillende mogelijkheden hebben 1 ding gemeen, ze zijn warm genoeg om je kindje niet in een dikke jas te hoeven stoppen… geen getrek met de armpjes en je kindje voelt zich veel vrijer.

Hieronder heb ik een leuk filmpje van de Trendy Wrapper van Snoozebaby…

Deel dit bericht: