Onze partners

Maartje Kraamzorg onderdeel van Zorggroep Sint Maarten

Als je in verwachting bent, wil je je natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling. Maartje levert altijd goede en betrouwbare kraamzorg en maakt jouw kraamtijd zo speciaal mogelijk!

Maartje Kraamzorg staat garant voor kwalitatief hoge zorg afgestemd op jouw eigen wensen en gezinssituatie en tijdens de kraamperiode heb je één vaste kraamverzorgende.

Maartje Kraamzorg heeft diverse specialisten in eigen huis. Zo kun je gebruik maken van je eigen lactatiekundige, is er babymassage aanwezig en kun je hier terecht voor zwangerschapsgymnastiek.

Maartje Kraamzorg biedt tevens gespecialiseerde zorg bij complexe situaties.

Wil je meer weten over Maartje Kraamzorg kijk dan op de website.

Liberis Libenter

Alle aandacht voor jou en je baby.

Onze praktijk is een prettige, veilige plek, waar we alle tijd en aandacht hebben voor jou en je baby. Het is onze overtuiging dat iedere vrouw speciaal is en iedere zwangerschap, bevalling én kraamtijd uniek. We zijn er daarom niet alleen voor de medische begeleiding, maar ondersteunen je actief bij de voorbereiding op de bevalling en de periode daarna. We nemen je ideeën, twijfels en onzekerheden uiterst serieus. Samen zorgen we ervoor dat je bevalling én de periode daarna op een manier gaan die bij je past. Zodat je vol vertrouwen dit bijzondere, en ook spannende hoofdstuk ingaat.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website!

Stichting Babyhope

Stichting Baby Hope zamelt kraammaterialen in voor kraamprojecten in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Doel is meer hygiëne tijdens bevallingen, zodat meer vrouwen hun pasgeboren baby’s levend en wel tegen zich aan kunnen drukken.

Stichting Baby Hope is medio 2003 opgericht door een moeder die haar ongebruikte kraampakket niet wilde weggooien. Baby Hope is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van 320 inzamelingspunten door heel Nederland. Daarmee ondersteunt de stichting maar liefst 15 kraamprojecten in 12 landen!

Ook Ooievaar & Co is inzamelpunt voor de kraamspullen. Je kunt tijdens winkelopeningstijden je overgebleven spullen brengen.

Wat kun je brengen:

  • Kraamspullen en medische spullen en voeding.
  • Wij zamelen geen kleding of speelgoed in!

Lees ook onze blog hierover!

Debby Mendelsohn

Mijn naam is Debby Mendelsohn. Ik ben psycholoog, moeder van zes kinderen en schrijfster van de boeken Zindelijk maken is kinderspel en Borstvoeding doe je zo. De boeken liggen ook in deze winkel. Door het hele land geef ik lezingen over zindelijkheid aan ouders en lezingen borstvoeding aan aanstaande ouders.

Voor Maartje Kraamzorg, geef ik voorlichting borstvoeding in de winkel Ooievaar & Co. De avonden zijn informatief, sfeervol en een heel goede voorbereiding voor iedere ouder die borstvoeding wil geven.

Mom in Balance

Wij geven outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. We hebben inmiddels tien jaar ervaring. Onze workouts zijn ontworpen in samenwerking met gynaecologen
en bekkenbodemtherapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam.

Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te
werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin. 

Wil je een gratis proefles boeken? Dat kan, gebruik hiervoor de code MIBPRF. See you at Mom in Balance!

Snel, makkelijk en probleemloos

De leukste spullen en de mooiste merken