Onze Blog

De geboorte! wat een prachtig en feestelijk moment. Maar nu is dat toch wel anders… Uiteraard zijn de nieuwbakken ouders niet minder gelukkig, hun kindje is het mooiste en ze zijn zo trots als een pauw! Of ze nu thuis of in het ziekenhuis bevallen, in deze periode is het toch allemaal anders dan normaal. Als je nu een kindje krijgt dan is de kans groot dat er geen bezoek mag komen, misschien mogen hun eigen ouders, de opa’s en oma’s, niet eens komen… Je prachtige kindje nu niet kunnen tonen aan je naaste familie en/of vrienden… wat lijkt me dat ontzettend moeilijk! Hoe fijn is het voor ouders om dan toch iets te ontvangen van familie en/of vrienden. Een kleinigheidje of een kaartje…  Ken jij iemand in jouw directe omgeving die net is bevallen of binnenkort gaat bevallen? Wij denken graag met je mee en willen je graag helpen daar waar mogelijk. Neem rustig contact met ons op en wij zullen jou helpen. Zo kun je ouders toch verrassen en blij maken met iets leuks!

Zo kunnen wij samen met jou via app of messenger iets leuks uitzoeken door foto’s te sturen. Heb je iets uitgezocht dan maken we er een mooi kadootje van. In Enschede en directe omgeving bezorgen wij dit zelf en dat kost niets! Betalen kun je via een betaalverzoek. Indien gewenst doen we er een leuk kaartje bij. De tekst kun je ons sturen.

Je kunt onze winkel volgen op Facebook en Instagram hier geven wij regelmatig informatie en tips.

WhatsApp

Wij werken veel met WhatsApp business. Dit is Appen met een zakelijk account via het vaste nummer. Als je ons nummer 0534323273 toevoegt aan je contacten dan kun je met ons Appen. In de contact gegevens staan onze winkel gegevens en ook een catalogus met leuke kadotips en de prijzen.

Uiteraard kun je nog gewoon in onze winkel komen en zelf iets uitzoeken… de rest doen wij!

VERZENDEN BUITEN ENSCHEDE

Ook dat kan! Wij kunnen dit helaas niet helemaal gratis doen maar we kunnen wel de kosten beperken. Vanaf € 25 euro betaal je voor het bezorgen van een pakketje € 3,=  Onder de € 25,= betaal je € 4,95 (de normale kosten zijn € 5,95)

Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte in deze periode, wees lief voor elkaar en help elkaar waar nodig!

Liefs, Corrine Onstein en ouders

 

 

Deel dit bericht: