Volg onze workshops

Neem contact op

Informatieavond Veilig slapen

Door: Corrine Onstein

Uiteraard krijg je bij ons altijd de nodige informatie maar soms is het fijner en leuker om dit in groepsverband te doen en op een avond. Je krijgt informatie over wat je nodig hebt om je baby veilig te laten slapen. Corrine vertelt de voor- en nadelen van de speciale ventilerende matrassen en toppers. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

Deze gratis workshop is inclusief koffie, thee en iets lekkers.

We beginnen om 19.00 uur

De avonden staan gepland op:

  • Dinsdag 5 november 2019
  • Donderdag 28 november 2019

Laat je even weten of je komt?

 

Informatieavond Veilig slapen

12 + 10 =

Informatieavond Borstvoeding en werken

Door:  Nathalie en Gerda van Maartje Kraamzorg
Aangeboden door Maartje Kraamzorg

Tijdens deze avond vertellen Nathalie en Gerda alles wat je moet weten over borstvoeding en hoe je dit combineert met werken.

Je krijgt diverse handige tips. Ook krijg je informatie over diverse soorten kolven en over het kopen of huren van kolven. Deze avond is gratis toegankelijk. Incl koffie en thee met iets lekkers erbij. In de pauze en na afloop heb je de mogelijkheid om in de winkel rond te kijken en krijg je 10% korting op je aankoop.

Op dit moment is deze workshop even uitgesteld. Wij hopen z.s.m. met nieuwe data te komen.

Inloop vanaf 19.15 uur / Aanvang: 19.30 uur

Informatieavond Borstvoeding en werken

15 + 8 =

Informatieavond Borstvoeding doe je zo!

Door: Debby Mendelsohn
Aangeboden door: Maartje Kraamzorg

Debby is psycholoog en moeder van zes kinderen en heeft meer dan 13 jaar ervaring in het geven van borstvoeding. Ze is auteur van de bestsellers Zindelijk maken is kinderspel en Borstvoeding doe je zo!

De informatieavond is voor (as.) moeders die zich willen voorbereiden op het geven van borstvoeding. Je partner is meer dan welkom!

Inloop vanaf 19.15 uur / aanvang 19.30 uur

De avonden staan gepland op:

  • Meer data volgen

 

Informatieavond Borstvoeding doe je zo!

5 + 4 =

Onze klanten

Erg leuke winkel. Ruime keuze. Veel variatie en mooie merken. Zeer deskundig en goed advies. Zeker een aanrader voor aanstaande moeders. En niet te vergeten,  Opa’s en Oma’s kunnen hier ook goed slagen voor hun kleinkinderen

Silvia Janse

Een hele fijne zaak voor zowel baby spullen als dingen zoals gordijnen, jaloezieën etc! Een super leuke winkel waar je fijn geholpen wordt door de eigenaresse! Even iets bestellen is ook geen enkel probleem. Kwamen helaas pas achter het bestaan toen we grootste deel van onze baby uitzet al hadden gekocht, maar ga nu naar ooievaar en co! We hebben deze week onze jaloezieën gekregen. Die zijn goed opgemeten, besteld en werden bij ons thuis door de eigenaresse opgehangen. Ideaal nu hadden we er zelf helemaal geen werk van. En ons huis in nu eindelijk echt af!

Léonie Dijkstra-Tempel

Snel, makkelijk en probleemloos

De leukste spullen en de mooiste merken