Over ons

Ooievaar & Co

Ooievaar & Co is één van de weinige baby- en kinder winkels in Enschede en omgeving.

Het assortiment van deze gezellige winkel bestaat uit bed- en bad textiel, artikelen die op de uitzetlijst staan en accessoires. Tevens vind je hier de leukste kadootjes.
In het pand van Nijmeijer Interieur opende Corrine op 28 januari 2011 deze gezellige winkel.

Vanaf dat moment zijn er aan de Lipperkerkstraat 28 2 winkels gevestigd waar de familie Nijmeijer elkaar gezamenlijk helpt. Vader en moeder bedienen de interieur zaak en Corrine de babywinkel.

Op deze manier combineren we het assortiment en allerhande werkzaamheden. Zo kun je op dit adres terecht voor je babyuitzet en cadeautjes maar ook voor raambekleding en vloerbedekking.

Onze medewerkers

Corrine Onstein-Nijmeijer
Eigenaar en verkoop adviseur Ooievaar & Co

Na het behalen van het ondernemers diploma en het vakdiploma Woningstoffeerder is Corrine gaan werken in een gordijnen atelier om uiteindelijk bij haar ouders in de zaak te gaan werken. Vanaf begin jaren 90 is Corrine begonnen bij Nijmeijer Interieur als verkoopster, helpt ze mee met stofferen, bezorgen van meubelen en het plaatsen van rails en gordijnen. In 2011 is Corrine begonnen met Ooievaar & Co in hetzelfde pand. Hier adviseert ze aanstaande ouders met het aanschaffen van de babyuitzet. Daarnaast helpt Corrine graag met het uitzoeken van een leuk cadeau en zorgt ze voor een feestelijke verpakking.

Gerrit en Alie Nijmeijer
Eigenaren Nijmeijer Interieur

Allebei zijn ze begonnen bij meubelzaak ter Pelle welke ze in 1969 hebben overgenomen. Sinds 1973 hebben ze hun eigen naam gegeven aan de zaak, Nijmeijer Meubelen en later Nijmeijer Interieur. Met meer dan 50 jaar ervaring in de woninginrichting kunnen ze je een goed en persoonlijk advies geven op het gebied van interieur. Ze helpen ook graag mee in de babywinkel. Zo staan ze Corrine bij in de verkoop en gaat Gerrit samen met Corrine op pad om diverse spullen te bezorgen en voor het plaatsen van raambekleding.

Reviews

“Erg leuke winkel. Ruime keuze.
Veel variatie en mooie merken. Zeer deskundig en goed advies. Zeker een aanrader voor aanstaande moeders. En niet te vergeten,  Opa’s en Oma’s kunnen hier ook goed slagen voor hun kleinkinderens”
Silvia Janse

“Een hele fijne zaak voor zowel baby spullen als dingen zoals gordijnen, jaloezieën etc!
Een hele fijne zaak voor zowel baby spullen als dingen zoals gordijnen, jaloezieën etc! Een super leuke winkel waar je fijn geholpen wordt door de eigenaresse! Even iets bestellen is ook geen enkel probleem. Kwamen helaas pas achter het bestaan toen we grootste deel van onze baby uitzet al hadden gekocht, maar ga nu naar ooievaar en co! We hebben deze week onze jaloezieën gekregen. Die zijn goed opgemeten, besteld en werden bij ons thuis door de eigenaresse opgehangen. Ideaal nu hadden we er zelf helemaal geen werk van. En ons huis in nu eindelijk echt af!”
Léonie Dijkstra-Tempel

Snel, makkelijk en probleemloos

De leukste spullen en de mooiste merken