Product informatie

Handsfree Badcape

Ontwerp zonder titel

Product informatie

    De Handsfree badcape is super handig in het gebruik. De badcape ziet er niet alleen leuk uit maar is ook erg functioneel. Echt een artikel waarover is nagedacht en waarvan je denkt “goh, dat is makkelijk”. De badcape heeft een “pootje” die je vast kunt zetten aan een klittenbandje. Zo kun je het pootje om je nek hangen en vastzetten. De badcape blijft dan hangen en jij hebt je handen vrij…handsfree! Zo hangt de badcape voor jou en wordt je niet nat van het gespetter en je kunt je kindje lekker badderen. Zo kun je ook makkelijk je kindje oppakken en in de badcape wikkelen. De badcape is ook super handig in combinatie met de Baby Shower Glove.

 

Select de velden die getoond moeten worden. De rest wordt verborgen
  • Afbeelding
  • SKU
  • Rating
  • Prijs
  • Voorraad
  • Omschrijving
  • Gewicht
  • Afmeting
  • Extra informatie
  • Aanwinkelwagen toevoegen
Click outside to hide the comparison bar
Vergelijken