Blog Trends & Tips

Lekker warm in de kou met je baby

Magnetronknuffels als kruikje tegen de kou

De afgelopen tijd was het fris maar we zagen wel vaak een lekker zonnetje. En net als je denkt kom maar op met het voorjaar, komt de winter er aan. Maart roert zijn staart en dat blijkt ook dit jaar zo te zijn. De komende week wordt er sneeuw verwacht! Lekker hoor met je snowboats in de sneeuw baggeren maar dan wel graag in januari of februari of nog mooier met kerst! We hebben het niet voor het zeggen. 

Ondanks de weersvoorspelling wil je toch met je kindje naar buiten. Het is natuurlijk ook wel gezond een beetje kou. Maar zorg wel dat je kindje het lekker warm heeft! Kleed hem goed aan en we hebben nog een tip!

De knuffels van Warmies kun je opwarmen in de magnetron. Zo heb je snel en makkelijk een lekker warmte knuffelbals kruikje. Leg hem lekker bij je kleintje in de kinderwagen of maxi-cosi en je kindje heeft het lekker warm. En als je thuis komt dan warm je hem nog eens op om het bij je kindje of bij je zelf te houden.

De magnetronknuffels hebben we in heel veel soorten.

Fijne wandeling gewenst!

Select de velden die getoond moeten worden. De rest wordt verborgen
  • Afbeelding
  • SKU
  • Rating
  • Prijs
  • Voorraad
  • Omschrijving
  • Gewicht
  • Afmeting
  • Extra informatie
  • Aanwinkelwagen toevoegen
Click outside to hide the comparison bar
Vergelijken