Blog Trends & Tips

De mogelijkheden van een klamboe

De klamboe kun je aan het hoofdeinde plaatsen maar ik aan de zijkant.

Of je een klamboe of sluier gaat gebruiken bepaal jezelf. Het is puur een accessoire en niet noodzakelijk. In deze blog gaat het over de klamboe. De klamboe heeft in tegenstelling tot een sluier een soort dakje en is wat groter. De klamboe hang je aan een piekstok of aan een haakje aan het plafond. De klamboe kun je aan het hoofdeinde plaatsen maar ik aan de zijkant.

De klamboe is bedoelt voor een wiegje of ledikantje. Maar voor een wieg gebruik je meestal een sluier. De klamboe is wat groot voor een wieg. Dus ik ga even uit van het gebruik van een klamboe bij een ledikantje. Je kunt de klamboe op 2 manieren gebruiken. Achter het hoofeind of aan de zijkant van het ledikantje. Door de klamboe aan het hoofdeinde te plaatsen geeft het je kindje een knus en behaaglijk gevoel.

Wanneer je kindje wat ouder wordt kan het zijn dat het met de klamboe gaat “spelen”. Immers ze willen alles ontdekken en het is natuurlijk hartstikke leuk om je te verstoppen achter de klamboe. En misschien vind je het zelf ook niet meer leuk voor bij het bedje. Dan kun je de klamboe eraf halen, verkopen, wegstoppen in de kast. Maar veel leuker is het om de klamboe gewoon in een hoekje op de hangen zodat je kindje er in kan spelen! Super leuk dus als poppenhoekje of een tentje waarin je een tafeltje en stoeltje plaatst zodat je samen met je kindje lekker gezellig een kopje thee kunt drinken in het tentje. 

Kortom een klamboe staat erg leuk bij het ledikantje en je kan er nog zoveel andere leuke dingen mee doen!

De klamboe van Jollein is er in verschillende kleuren die je weer kunt mixen and matchen met het beddengoed van Jollein. 

 

Select de velden die getoond moeten worden. De rest wordt verborgen
  • Afbeelding
  • SKU
  • Rating
  • Prijs
  • Voorraad
  • Omschrijving
  • Gewicht
  • Afmeting
  • Extra informatie
  • Aanwinkelwagen toevoegen
Click outside to hide the comparison bar
Vergelijken