Blog Wasparfum

Hoeveel wasparfum?

hoeveel wasparfum

Wasparfum voeg je toe aan de was. Je doseert 5 ml en doet dit in het wasverzachterbakje. Vervolgens gaat het met de laatste spoelbeurt mee en trekt het in de vezel waardoor de geur lekker lang blijft hangen. 5ml is echt voldoende en ik geef meestal een doseerbekertje mee om 5ml nauwkeurig af te meten. Voor de meeste mensen is dit echt voldoende maar er zijn mensen die er gewoon een flinke scheut in doen en er zijn mensen die 5ml teveel vinden.

Zo ook mijn vriendin. Ze gebruikte de wasparfum maar ze vonden het veel te sterk en dus niet lekker. Ze ging daarom minder doseren totdat ze maar een paar druppels ging gebruiken… en toen vonden ze het wel lekker! Hoe komt dit? Ik wist dit niet, maar ze ging zelf op onderzoek uit. Het vermoeden bestaat dat dit komt door het gebruik van een waterontharder. Want met een waterontharder gebruik je ook veel minder wasmiddel. De kans is vrij groot dat dit de oorzaak is waarom 5 ml teveel is want het water is natuurlijk veel zuiverder. In ieder geval zijn ze nu ook fan van wasparfum! En het leuke is voor hen dat ze veel minder gebruiken en dus veel langer met het flesje doen! Of dat voor ons dan ook zo prettig is…. hahaha 

Fijn dat we er weer een fan bij hebben!

Heb jij een waterontharder en is gebruik van 5 ml wasparfum tegen gevallen omdat het te sterk was? Probeer het nog eens met een paar druppels!

Mijn vriendin gebruikt nu op 1 was maar een paar druppels…

Select de velden die getoond moeten worden. De rest wordt verborgen
  • Afbeelding
  • SKU
  • Rating
  • Prijs
  • Voorraad
  • Omschrijving
  • Gewicht
  • Afmeting
  • Extra informatie
  • Aanwinkelwagen toevoegen
Click outside to hide the comparison bar
Vergelijken