Blog Wasparfum

Na het sporten…Wasparfum!

Welke sport je ook doet, met wasparfum ruik je goed!

Met wasparfum ruikt je was zo weer lekker fris

Je hebt lekker gewandeld of hardgelopen. Heerlijk in de natuur of in de stad. Misschien wel gewoon een rondje singel in Enschede. Dan heb je vast ook gezweet! Dat is natuurlijk ook de bedoeling en is ook lekker maar als je thuis komt vinden je huisgenoten dat misschien niet zo lekker. 

Hardlopen is heerlijk! Zelf heb ik in Enschede de 10 km gelopen tijdens de Marathon van Enschede en ik heb ook de Singelloop gelopen. Wat een feestje was dat! Vanaf de start een heleboel publiek langs de kant. Aanmoedigingen van iedereen. Op veel punten ook lekkere muziek. Dat helpt enorm om je over een dood punt te brengen. Wat voelt het fantastisch als je over de finish komt! Ik was echt trots op mezelf!

Maar dan thuis gaat het leven weer door. Je verandert van sportieve hardlopende sporter weer in die huisvrouw die de was mag gaan doen. Maar helemaal geen probleem hoor, wasparfum maakt het allemaal veel leuker. Mijn sportkleding kon ik de volgende dag weer fris en lekker ruikend in de kast leggen! 

met wasparfum ruikt je was weer lekker friss
lekker zweten na sporten. Met wasparfum ruiken je kleren zo weer lekker fris
Select de velden die getoond moeten worden. De rest wordt verborgen
  • Afbeelding
  • SKU
  • Rating
  • Prijs
  • Voorraad
  • Omschrijving
  • Gewicht
  • Afmeting
  • Extra informatie
  • Aanwinkelwagen toevoegen
Click outside to hide the comparison bar
Vergelijken