Blog Trends & Tips

De douchehandschoen

De douchehandschoen biedt veiligheid bij het douchen. De babyshower glove is ideaal voor het douchen met je baby.

De douchehandschoen ofwel babyshower glove is een unieke uitvinding die het douchen met je baby veiliger maakt. De douchehandschoen wordt veel cadeau gegeven, ook door kraamverzorgsters…

Kraamverzorgster Yvonne, die meer dan 1000 gezinnen heeft verzorgt, schrijft het volgende;

Douchen met je baby wordt nu nog leuker! Zodra de douchehandschoen nat wordt, vormt ie zich naar de huid en maakt je hele onderarm stroef. Zo heb je meer grip op je baby tijdens het douchen. Ook fijn om voor in het badje te gebruiken. Later kun je het ook gebruiken tijdens een speelmomentje met jouw kindje. Nieuwe ouders laat ik in de kraamweek kennis maken met douchen met hun baby. Dit vindt de baby heel fijn omdat de warme straal heerlijk over het ruggetje kan lopen. Ook is hierbij huid op huid contact een belangrijke factor om een band te vormen met je baby. Handig en veilig is daarbij de douchehandschoen!

Groetjes Yvonne Nijkamp, Kraamverzorgster

Persoonlijk vind ik de babyshower glove, zoals hij eigenlijk heet, een leuk cadeautje voor aanstaande vaders. Meestal gaat de vader met de baby onder de douche. Vaders krijgen toch al zo weinig aandacht… dit is dan typisch een leuk cadeautje voor trotse papa’s

De douchehandschoen is er in meerdere variaties en kost € 14,95

 

Select de velden die getoond moeten worden. De rest wordt verborgen
  • Afbeelding
  • SKU
  • Rating
  • Prijs
  • Voorraad
  • Omschrijving
  • Gewicht
  • Afmeting
  • Extra informatie
  • Aanwinkelwagen toevoegen
Click outside to hide the comparison bar
Vergelijken