Blog Trends & Tips

De handsfree badcape

17ed9e137da048fd32c42408aea92ca2.jpg

Het leukste moment van de dag vond ik altijd het badje! Eerst lekker met je kindje tutten, uitkleden en dan in het lekkere water. Mijn kindjes vonden het heerlijk. Lekker soppen en spelen. En ja ik werd natuurlijk nat want lekker spetteren is natuurlijk het leukste. En dan is het gedaan met het spetterpret en haal je je kindje uit het warme water en leg je het op de commode. Brrrr dat vinden de meeste babytjes toch wat frisjes. Om te voorkomen dat je zelf helemaal nat wordt is er nu de handsfree badcape. Deze badcape heeft een pootje die je om je nek doet en vast zet met een klittenbandje. Zo blijft de badcape hangen om je nek terwijl je je handen vrij hebt en zo je kindje lekker kunt wassen.
Na het badderen pak je kindje vast met de badcape en dus zal je kindje niet meteen afkoelen. Zo leg je het met badcape en al op de commode. Super handig.

De badcape is samen  met de douchehandschoen babyshower glove een ideale combinatie. Gaat één van jullie met het baby’tje douchen, dan staat de ander klaar met de badcape en pakt het dan makkelijk van de ander over.

De badcape en douchehandschoen zijn er in dezelfde kleuren, zo heb je altijd een mooi setje. 

Dit is ook een ideaal origineel en functioneel cadeautje.

 

Select de velden die getoond moeten worden. De rest wordt verborgen
  • Afbeelding
  • SKU
  • Rating
  • Prijs
  • Voorraad
  • Omschrijving
  • Gewicht
  • Afmeting
  • Extra informatie
  • Aanwinkelwagen toevoegen
Click outside to hide the comparison bar
Vergelijken