Blog Trends & Tips

De Kinderwagen

kinderwagen

De kinderwagen is één van de grootste aankopen die je doet voor je kindje. Ze zijn er van simpel tot uitgebreid en van goedkoop tot duur. Het is belangrijk dat de kinderwagen lekker licht loopt en dat het makkelijk inklapbaar is. De kinderwagens van tegenwoordig voldoen hier bijna allemaal aan. Als je vaak met je kindje op stap gaat, bijvoorbeeld naar de stad om te shoppen, kies dan voor een kinderwagen met een ruim boodschappen mandje. Ook is het makkelijk dat de maxi-cosi er op kan met een adapter.

Wat vaak vergeten wordt is dat je voor de kinderwagen ook beddengoed nodig hebt. Veel van mijn klanten schaffen beddengoed voor het ledikantje en eventueel de wieg. Ik vraag dan vaak heb je beddengoed voor de kinderwagen? Dan is vaak het antwoord “eh, nee eigenlijk niet”.

Wat heb je nodig voor de kinderwagen? Eigenlijk hetzelfde als voor het bedje. Bij de kinderwagen zit een matrasje. Dit maak je net zo op als het matrasje van het bedje. Dus eerst ene molton en dan een hoeslaken. Je kunt kiezen voor een lakentje en een dekentje maar ook de voetenzakken voor de autostoel kun je gebruiken in de kinderwagen. Dat geldt ook voor de wikkeldoeken.
Je kunt natuurlijk ook een slaapzakje gebruiken.

Is het erg warm? Leg je kindje dan lekker in de romper in de kinderwagen bak en zorg dat je een dun lakentje bij hebt om dat eventueel er over te leggen. 

De afmeting voor een molton en hoeslaken voor de kinderwagen zijn 40/50 x 80/90 dit is hetzelfde als voor de wieg of co sleeper. Gebruik je een wieg of co sleeper dan kun je dus het beddengoed combineren.

Tip! Is het koud buiten dan zal de kinderwagen ook fris aanvullen. Deze kun je voorverwarmen met een warme kruik of nog leuker, verarm de bak voor met een magnetronknuffel en laat deze lekker bij je kindje liggen. Je kindje zal dit heerlijk vinden. 

Zelf vond ik het heerlijk om met kinderwagen op stap te gaan. Het trotse gevoel is heerlijk!

Ik wens je veel wandelplezier!

 

Select de velden die getoond moeten worden. De rest wordt verborgen
  • Afbeelding
  • SKU
  • Rating
  • Prijs
  • Voorraad
  • Omschrijving
  • Gewicht
  • Afmeting
  • Extra informatie
  • Aanwinkelwagen toevoegen
Click outside to hide the comparison bar
Vergelijken